Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOCKHOLM <3

Det känns ju minst sagt overkligt att någonting sånt här inträffat i vår trygga stad…men jag kan inte sluta tänka på alla människor som lever i och kommer ifrån krigsdrabbade länder – när det här påverkar oss så starkt. Tänk att leva varje dag i konstant rädsla och chock. Att tvingas lämna sitt hemland och inte veta var eller när resan ska sluta, där de rädslor och hot du lämnat byts ut mot nya. Det är lätt att dra förhastade slutsatser om vems fel det är och att låta rädslan förvandlas till hat. Men man ska inte glömma att svaret alltid är mer komplext än vad man tror och att handlingar från några ruttna människor inte definierar en hel religion, kultur eller ideologi. Kärlek skapar kärlek och att döma av mina egna upplevelser så har Stockholmarna visat en extrem värme, kärlek och omtänksamhet. Den här händelsen har i alla fall fått mig att kunna relatera lite mer till hur det ser ut i resten av världen och att uppskatta det jag har mycket, mycket mer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind