Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEPHORA K-POP

Jag älskar ju den koreanska beautytrenden som fullkomligt håller på att erövra skönhetsvärlden…jag fick det här utskicket från Sephora häromdagen och hur härligt är det inte? Jag har testat några av produkterna redan men ska bli så kul att få känna och klämma på resterande. Vilka skulle ni helst vilja testa?


Duo masken i rött och blått är en riktig favorit – den har jag skrivit om här(klick!) tidigare.


Den här lilla pandan kommer få flytta in på min nyckelknippa.

Massor av roliga sheet – masks! Och hur söta är dom små stickersen?

Rengöringsolja i form av en gullig björn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!