Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW OFFICE

Äntligen har jag tagit tag i min arbetssituation och skaffat mig en kontorsplats – det gick inte att sitta hemma i soffan med datorn i knät längre. Varken bra för kroppen eller huvudet haha. Så nu sitter jag på City Club i fina Arnoldhuset där jag har en massa fint ljus som strålar in, härliga människor, en otroligt fin kakelugn som sneglar mot mig från hörnan och ett stort plus är att min lilla hund är välkommen! Jag har inte hunnit inreda min plats riktigt än men ska ta lite fler bilder härifrån när det är klart. Idag sitter jag dock hela dagen på Plaza Kvinna och jobbar med lämning till nr 6 – underbart att jag har två härliga kontor där jag jobbar nu – är så himla glad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind