Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW OFFICE

Äntligen har jag tagit tag i min arbetssituation och skaffat mig en kontorsplats – det gick inte att sitta hemma i soffan med datorn i knät längre. Varken bra för kroppen eller huvudet haha. Så nu sitter jag på City Club i fina Arnoldhuset där jag har en massa fint ljus som strålar in, härliga människor, en otroligt fin kakelugn som sneglar mot mig från hörnan och ett stort plus är att min lilla hund är välkommen! Jag har inte hunnit inreda min plats riktigt än men ska ta lite fler bilder härifrån när det är klart. Idag sitter jag dock hela dagen på Plaza Kvinna och jobbar med lämning till nr 6 – underbart att jag har två härliga kontor där jag jobbar nu – är så himla glad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!