Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BORDSPLACERINGSLÖSNING

Hej på er! Jag tänkte bara tipsa om hur vi löste vår bordsplaceringspresentation på vårt bröllop. Det måste ju vara relativt lätt för gästerna att hitta sin plats och sen kändes det också viktigt att vi kunde ändra i den fram till sista sekund då man alltid får räkna med avhopp. Vi hade först tänkt printa det på tryckeri det är ju så svårt att ändra i så vi köpte istället en stor guldig spegel där jag sedan skrev ned namnen med en vit penna. Det var lite pilligt och klurigt att få rätt på storleken men det blev faktiskt ganska bra i slutändan – plus att det var relativt lätt att sudda ut och ändra. Sen älskar jag ju att pyssla så det var bara kul! Ett litet tips på hur man kan göra bara:)

dsc_0081

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!