Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT LOOK

 – inlägget innehåller affiliatelänkar –

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar helg! Jag hade en så sjukt trevlig fredagkväll – vi var ett stort tjejgäng på Teatergrillen som firade bästa Clara! Så här såg jag ut – jag hade en ny klänning från Asos(klick!), armband från Crows Nest Jewels, halsband från L8Hasselblad och fodrad jeansjacka från River Island. Till min makeup använde jag följande produkter:

BAS
Idun Minerals Concealer (klick!)
Idun Minerals Foundation (klick!)
Blush från Nars i nyansen Orgasm
Highlighter från Becca Cosmetics i nyansen C POP

ÖGON
Ögonlocksprimer från BareMinerals(klick!)
Ögonskugga från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber.
Fransar från Sweed Lashes – Ramina(klick!).

BRYN
Brynpenna från Brow Gal
Bryngel från Tom Ford Beauty

LÄPPAR
Läppenna från Estee Lauder x Victoria Beckham
Läppglans från Estee Lauder x Victoria Beckham

 

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej, vad fin du var! Vilken nyans av foundation använder du?
  Jag har en blandhy som lätt blir fet efter några timmar med de flesta foundations, är det nåt du märker av av den här foundation?
  Kram

  Petra 2017-04-04 12:57:45
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tusen tack gulliga du!:) Jag använder Freja – jag har också blandhy som lätt blir fet men tycker att den här fungerar väldigt bra för mig. Den balanserar liksom min hud på ett bra sätt. Om du vill testa den så ska den finnas i små förpackningar också:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-04-04 14:32:08
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!