Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNIN’

Good morgon! Hur mår ni idag? Jag känner mig lite seg men ändå pepp – sitter på redaktionen hela dagen – med ett litet träningsavbrott för Bionic. Jag gör ett litet minitest med olika highlighters till tidningen nu och på bilden har jag använt Becca Cosmetics variant i färgen C Pop – väldigt fin tycker jag! Imorrn ska jag jobba massor och på kvällen ska jag ut och fira en tjejkompis! Har ni några roliga planer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!