Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AIRBRUSH MAKEUP

Även fast jag har en foundationfavorit som alltid funkar för mig(Idun Minerals Mineralfoundation i puderform) så är jag ändå alltid på jakt efter nya basprodukter. Jag tycker nämligen att basen är det viktigaste i en varje beauty -look! Jag har testat den här annorlunda cremevarianten från Rodial som ger ett väldigt naturligt resultat med mycket lyster. Den är väldigt tjock i konsistensen och innehåller mycket pigment vilket gör att man måste arbeta in den ordentligt, jag använder helst en borste. Så det kan kännas ovant och konstigt i början men det kan vara värt att ge den en chans! Jag tycker att resultatet blir väldigt jämnt och täckande fast ändå med en frisk och naturlig look. Tror den är extra bra för torr hud. Det enda som är lite synd är att den bara kommer i 4 olika nyanser(jag har använt nyansen 02) men ett plus är att den innehåller spf 20. Ett tips om man vill ha en lättare känsla kan vara att blanda ut den med någon droppe olja… just nu kostar den 420 kr och ni hittar den här(klick!).

FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind