Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AIRBRUSH MAKEUP

Även fast jag har en foundationfavorit som alltid funkar för mig(Idun Minerals Mineralfoundation i puderform) så är jag ändå alltid på jakt efter nya basprodukter. Jag tycker nämligen att basen är det viktigaste i en varje beauty -look! Jag har testat den här annorlunda cremevarianten från Rodial som ger ett väldigt naturligt resultat med mycket lyster. Den är väldigt tjock i konsistensen och innehåller mycket pigment vilket gör att man måste arbeta in den ordentligt, jag använder helst en borste. Så det kan kännas ovant och konstigt i början men det kan vara värt att ge den en chans! Jag tycker att resultatet blir väldigt jämnt och täckande fast ändå med en frisk och naturlig look. Tror den är extra bra för torr hud. Det enda som är lite synd är att den bara kommer i 4 olika nyanser(jag har använt nyansen 02) men ett plus är att den innehåller spf 20. Ett tips om man vill ha en lättare känsla kan vara att blanda ut den med någon droppe olja… just nu kostar den 420 kr och ni hittar den här(klick!).

FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!