Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Hej på er! Hur mår ni? Hur mycket lättare känns måndag när det är sol och vår i luften? I fredags var vi ute och firade en vän genom att äta middag på Papas. Det var så jäklarns trevligt men i lördags låg jag ofrivilligt fastklistrad i soffan haha. Så här såg jag ut i alla fall!


Till min bas använde jag min favoritfoundation från Idun Minerals plus deras cremeconcealer samt highlighter och palette från Pixi.


På ögonen använde jag min favoritskugga från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber, fransar från Sweed lashes Linda Hallberg Edition, mascara från Elizabeth Arden, highlighter från Pixi,  brynpenna från Browgal och bryngel från Tom Ford Beauty.  

Mitt glittriga linne kommer från Asos, halsband från L8Hasselblad och kavaj från Uniqlo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind