Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Hej på er! Hur mår ni? Hur mycket lättare känns måndag när det är sol och vår i luften? I fredags var vi ute och firade en vän genom att äta middag på Papas. Det var så jäklarns trevligt men i lördags låg jag ofrivilligt fastklistrad i soffan haha. Så här såg jag ut i alla fall!


Till min bas använde jag min favoritfoundation från Idun Minerals plus deras cremeconcealer samt highlighter och palette från Pixi.


På ögonen använde jag min favoritskugga från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber, fransar från Sweed lashes Linda Hallberg Edition, mascara från Elizabeth Arden, highlighter från Pixi,  brynpenna från Browgal och bryngel från Tom Ford Beauty.  

Mitt glittriga linne kommer från Asos, halsband från L8Hasselblad och kavaj från Uniqlo. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!