Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PIXI FAVVS

– det här inlägget innehåller affiliatelänkar –

Jag gillar verkligen Pixis makeup – även fast jag är mindre förtjust i paketeringen. Highlightern är till exempel ganska jobbig med skruvlock och det finns ingen spegel i någon av produkterna, men uppenbarligen är det är något jag kan ha överseende med haha. Här är två produkter som jag använder just nu. Paletten heter Pixi Minimal Makeup Kit(klick!) och på min arm ser ni nyanserna med skimmer i plus blushen som är matt. Jag använder de skimriga duonyanserna som ögonskugga och den mörkbruna i den matta duon som contouring(det ända jag skuggar i mitt ansikte är min näsa) här använder jag bara yttepyttelite för den är ju egentligen för mörk för min hudfärg. Jag tycker rougenyansen har en väldigt fin rosa persikoton. Highlightern heter Glow-Y Powder(klick!) i nyansen Santorini Sunset och som ni ser är det väldigt starka pigment i den. Den blir så naturlig och snygg på huden och jag älskar den här ljust guldiga nyansen. Egentligen skulle jag klara mig enbart på kitet då det redan innehåller två olika highlighters men jag kombinerar ändå lite haha.

pixi-makeuppixi-palettepixiimg_2993 pixi-highlighterimg_2991

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!