Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA ANNA!

Jag har haft en riktig hormonsvacka på senaste och min hud har inte riktigt velat samarbeta. Jag ska på födelsedagsmiddag ikväll och kände mig i stort behov av en uppfräschning – så Anna var snäll och klämde in mig idag. På plats bestämde vi att en peeling skulle passa, den rensar upp och tar bort döda hudceller och ger en jämnare hudton, bättre fuktighet och mindre synliga porer. Man får en jäkla lyster efteråt, precis vad min hud behövde! Den här peelen heter Milkpeel, kommer från märket Dermaceutic och kostar 1500kr hos Anna. Jag har dock fixat så att alla mina läsare får 20% rabatt om ni vill testa den eller någon annan kemisk peeling hos henne – bra va?! Ange bara mitt namn vid bokning. Anna håller till på Kokoro Stockholm och ni hittar hemsidan här. Btw, hur snygg är Annas soffa som kommer från Melimeli?

kokoro-anna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!