Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DERMABLEND

Hudvårdsmärket Vichy lanserade precis en makeupkollektion som består av fem olika basprodukter som är framtagna för att skapa ett naturligt resultat samtidigt som de fungerar även för de allra känsligaste hudtyperna. Serien består av en flytande foundation, en kompakt creme, ett korrigerande stick, en kroppsfoundation samt ett transparent setting powder som alla innehåller spf 15, 30 eller 35. På bilden ser ni alltså tre av produkterna! Det finns tyvärr bara 3 nyanser så det kan vara svårt att hitta sin exakta ton men jag tyckte att kompaktkrämen i Opal(15), som är till höger på min hand, matchade min ton ganska bra. Produkterna innehåller mycket pigment men tyvärr ville dom inte riktigt blanda sig med min hud så bra, det lade sig liksom ovanpå och kändes lite torra. Att tillägga så har jag en väldigt speciell hud när det kommer till foundations – tycker bara att det är mineralpudervarianter som funkar på mig. Settingpudret fungerade däremot superbra! Kan vara värt att testa om man har riktigt känslig hud. Priserna ligger på 199 – 299 kr.

dermablend-tilt

Här ser ni kompaktkrämen i nyansen Opal(15) till höger och korrigeringssticket i nyansen 25 till vänster. dermablend 76bc3179-d2bf-4a7c-845c-178dded5d1d0dermablend-vichy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!