Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ULTIMATE GLOW

Good morgon!! Jag börjar den här veckan men en liten produktrecension av Anastasia Beverly Hills nya highlighter-kit som heter Glow Kit Ultimate Glow. Jag ääälskar ju highligter så jag tyckte så klart det här var en extra spännande nyhet. Ni ser swatchen av färgerna på min arm. Jag fick använda väldigt mycket för att få till effekten på armen vilket innebär att dom är inte jättepigmenterade, plus att formulan består till en del av ganska stora glitterkorn – jag föredrar när dom är microsmå så man får den där subtila glowen. Men jag måste ändå säga att jag gillar paletten som har en väldigt fin färgskala och ger en fin lyster. Perfekt på sommaren när man är lite brun! Kostar 595kr pch finns bland annat här.

 

anastasia-glow-kit

img_2797

glow-kit-anastasia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind