Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ULTIMATE GLOW

Good morgon!! Jag börjar den här veckan men en liten produktrecension av Anastasia Beverly Hills nya highlighter-kit som heter Glow Kit Ultimate Glow. Jag ääälskar ju highligter så jag tyckte så klart det här var en extra spännande nyhet. Ni ser swatchen av färgerna på min arm. Jag fick använda väldigt mycket för att få till effekten på armen vilket innebär att dom är inte jättepigmenterade, plus att formulan består till en del av ganska stora glitterkorn – jag föredrar när dom är microsmå så man får den där subtila glowen. Men jag måste ändå säga att jag gillar paletten som har en väldigt fin färgskala och ger en fin lyster. Perfekt på sommaren när man är lite brun! Kostar 595kr pch finns bland annat här.

 

anastasia-glow-kit

img_2797

glow-kit-anastasia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!