Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EAU RELAX

Biotherm lanserar nu en ny doft i sitt eau-sortiment som heter Eau Relax. Jag tycker att den är alldeles fantastisk! Det är en spännande och uppfriskande blandning av kryddig kardemumma och fräsch citrus och jag tycker att jag kan känna en svag hint av mint. Det ända som är tråkigt är att det är en Eau de Toilette vilket gör att den försvinner ganska fort. Ni måste passa på att sniffa på den om ni har möjlighet! Kostar 440kr för 100ml. Btw, så konstigt att jag blundar på bilden haha.

eau-relaxbiotherm-eau-relax-scent biotherm-eau-relax

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Har du instagram där man kanske kan följa dig? 🙂

  Caisa 2017-03-21 08:31:16
  Svara
  • Svar på Caisas kommentar.

   Vad roligt att du frågar! Självklart har jag det:) Jag heter @susannebarnekow där! Kram S

   https://www.instagram.com/susannebarnekow/?hl=sv

   Susanne Barnekow 2017-03-21 10:25:42
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!