Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KLAIRS BB CREAM

Jag har ju teasat lite gällande den här BB Creamen från koreanska Klairs tidigare och här kommer en mer utförlig recension! Den är i alla fall otroligt härlig – om man har en jämn och fin hud så räcker det med att bara ha den här. Huden blir matt men ändå med lyster och den innehåller en massa fukt, solskydd(spf40), kontrollerar sebumproduktion och täcker rodnader och porer. Det finns bara en nyans men den ska tydligen passa alla hudtyper och hudtoner. Jag hade gärna visat på mitt ansikte men har så mycket finnar nu så får spara det tills dom har lagt sig haha. Så länge får ni se den på min hand – till vänster ser ni hur krämen ser ut och till höger har jag arbetat in den i huden. När min hy har varit bra har jag bara haft den och sen applicerat lite concealer under ögonen och runt näsan och nu när jag behöver lite mer täckning applicerar jag min vanliga mineralfoundation ovanpå. Så den fungerar alltså även jättebra som en makeupbas/primer. Illuminating Supple Blemish Cream kostar 330kr och finns bland annat att hitta här.

klairs-bb-cream-review klairs-bb-cream

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind