Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOODILOO

Hej på er! Hur mår ni? Jag jobbar på – har så sjukt mycket att göra. Jag ska försöka hinna iväg på ett event för Glamglow ikväll som Mildh PR har men får se om jag hinner komma loss. Den här veckan har gått alldeles för fort – jag fattar inte var tiden tog vägen. I helgen ska jag ta det så otroligt lugnt, mitt fokus kommer ligga på att vila, jobba, träna, äta och glo på Netflix haha. Har ni några roliga planer?

img_2784

Idag har jag på mig kavaj från Uniqlo, jeans från Topshop, linne från Asos och halsband från Emma Israelsson. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!