FAVORITE FACIAL SPRAYS

Här ser ni två av mina favoriter när det kommer till ansiktssprayer! Jag använder det flera gånger om dagen och alltid efter att jag lagt min makeup – för att få min bas att sätta sig och ge återfuktning, skydd och lyster till huden. En riktig bra investering som bidrar till en strålande hud!

Elizabeth Arden, Eight Hour Miracle Hydrating Mist innehåller en antioxidantrik Superfruit Blend samt lugnande och återfuktande extrakt. Den doftar nästintill ingenting och ger en väldigt finfördelad mist. Kostar 250kr och finns bland annat att köpa här.

Codage, Eau de Soin – Matifying & Energizing – lanserades i februari i år och är anpassad för kombinerad till fet hud. Den innehåller aktiva ingredienser som avgiftar och förbättra hudens vitalitet, skyddar mot föroreningar och ger lyster. Den är också berikad med bambu som verkar nedmattade, samt gröna microalger som hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och motverkar åldrande. Doften är lätt men fräsch och sprayen är helt perfekt för mig som har blandhy. Kostar 495kr men tyvärr  är jag är lite osäker på var man köper den för jag hittar den inte på nätet:/

 

facial-spray

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!