Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COVER FX

Varumärket Cover FX är relativt nytt på den Svenska marknaden och är specificerade på bas. Det som framför allt är fantastiskt är utbudet av nyanser (upp till 40st) och att produkterna fungerar även för de mest krävande hudtyperna – hyperkänsliga och irritationsbenägna. Jag har testat några av deras produkter och nedanför kan ni läsa vad jag tycker:) Produkterna finns bland annat att köpa här och prisspannet på dom jag testat ligger på 289-489kr.

Cover FX look2 Cover FX 4 Cover FX contouring 2
Här ser ni swatchen på Contour Kitet  – från 1 till 4. På bilderna har jag använt highlightern(2) som är superfin och nr1 har jag använt för att ljusa upp under ögonen och runt näsvingarna. Jag gillar verkligen nyanserna men jag har lite svårt att jobba med så här krämiga konsistenser på min hud. Det är svårt att få jämt och det lägger sig liksom ovanpå och blandar sig inte så bra med min hud.

Cover FXFoundation concealer
Ovan ser ni flytande foundation(i nyansen G20) och concealer (G Light). Favoriten är concealern som täcker och sitter väldigt bra! Även foundationen är jättehärlig men som ni vet är jag inget fan av flytande formulas – föredrar pudervarianten där man applicerar med en borste. Jag har använt båda produkterna på bilderna!

Cover FX Compact Cover FX
Här ser ni deras Illuminator till vänster och Pressed Mineral Foundation till höger. Highlighter är jättefin om man vill ha ett solkysst och diskret resultat och jag gillar känslan på foundationen – men som ni ser så täcker den på tok för lite och blir mer som ett mattande svagt färgat puder – synd för tror jag hade gillat den annars!

Cover FX look

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!