Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACA SUNSCREEN

I Malaysia använde jag en solskyddsfaktor från Sisley i ansiktet. Den är färgad och väldigt krämig i konsistensen men som ni ser smälter den in väldigt fint i huden och ger den en jämn och lysterrik ton. Den är toppen att använda när man vill vara osminkad men ändå förbättra hudens useende. Den doftar svagt och fräscht och det känns som att den balanserade och skyddade min hud väldigt bra – namnet är Super Soin Solaire Tinted Sun Care SPF 30 – men jag är osäker på var man köper den utöver hos utvalda salonger. Prislappen är hög, runt 1000kr, men produkten är dryg. Om det nu gör nån skillnad haha.

sisley sunscreen tinted sun caresisley

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!