Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Goood morgon! Idag sitter jag på redaktionen hela dagen, jag skriver bland annat på bröllopsspecialen i nr5 och jag kan skvallra om att det kommer bli en väldigt matig och bra guide för den framtida bruden! Här har ni mina höjdpunkter den här veckan – efter jobbet idag ska jag träna Bionic, på onsdag ska jag på yoga tillsammans med Vass PR och My Muesli och senare på eftermiddagen har jag ett jättespännande möte, på torsdag ska jag göra min andra behandling med Infuzion Skinbooster hos Elita på Skin Agency och fredag kväll ska jag antagligen äta middag med några tjejkompisar. Känns som att det kan bli en riktigt bra vecka!

myweek2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind