Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Jag har haft ett ovanligt festsug efter vårt bröllop, antagligen för att jag kan slappna av nu efter en lång tid av stress. Så i fredags kände jag egentligen för att gå ut dricka vin – men tröttheten tog över och jag hamnade i soffan men handen i godispåsen istället haha. Så jag ägnade helgen åt att träffa mina vänner istället och gick ovanligt många promenader, vilket är väldigt skönt nu i efterhand. Snart ska jag springa iväg till Presskontakterna för ett möte och därefter ska jag testa en ny behandling som heter Infuzion Skinbooster, som ska vara som en skinboosterbehandling utan injektion. Spännande va?! Skriver så klart mer om den på bloggen när jag testat!

IMG_1978Så här vackert var det på djurgården igår kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!