Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

R-RETINOATE REVIEW

Kommer ni ihåg att jag tidigare skrev om Medik8s nya retinolprodukt som påstår sig vara världens mest potenta anti-age kräm? Här(klick!) hittar ni det inlägget, där kan ni också läsa lite mer om hur den fungerar. Jag har ju i alla fall testat den under några månader nu och jag är helt besatt! Jag tycker att jag fått jämnare hudton, mindre synliga porer och framför allt känns den så mycket mer stabil. Det är väldigt sällan jag får finnar nu och det känns som att oljebalansen blivit så mycket bättre – jag har nämligen en blandhy som tenderar att bli fet på vissa ställen och där tycker jag att jag ser jättefina resultat. Som jag även skrivit tidigare så är ju retinol(A vitamin) en av få saker som faktiskt har en bevisad effekt på hudens åldrande – utöver att den här krämen innehåller en patenterad och mycket mer kraftfull variant av retinol så innehåller den även vitamin C och hyaluronsyra som hjälper till att förbättra lystern och fuktnivån. En anan sak som jag kan vara bra att tillägga är att till skillnad från andra Retinolprodukter så går den här att använda dagtid då den inte bryts ner av UV ljuset eller gör huden mer UV-känslig eller reaktiv då reaktionen med huden inte sker på hudytan utan nere i hudens dermis, underhuden. Det här innebär även att man inte behöver samma invänjning som man kanske tidigare är van vid med andra retinolprodukter.
Ja, den är dyr – kostar 1979kr här(klick) men om man ska investera i något för huden så lägg slantarna på den här.

R retinoate Medik8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!