Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JETLAGGED

God morgon! Nu ska jag snart springa iväg till Plaza Kvinna, har så jäkla mycket att jobba ikapp nu när jag varit iväg. Jag vet att jag har lite kommentarer här på bloggen också som jag inte hunnit svara på, men jag lovar att jag gör det så fort jag hinner. Är så otroligt jetlaggad också så min hjärna fungerar inte riktigt som den ska haha. Håll utkik på bloggen idag för det kommer upp ett inlägg där jag utvärderat en riktigt bra hudvårdsprodukt! Puss så länge

IMG_1694

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind