Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOING HOME

Hej på er! Dålig uppdatering på bloggen men det har berott på att internet slutade fungera sista dagen på ön och sen har vi haft fullt upp i Kuala Lumpur. Vi bodde på fantastiska Mandarin Oriental men nu sitter vi på flygplasten och ska snart gå på planet som ska ta oss ett steg närmre Stockholm. Vi landar efter lunch på söndag så det är en del resande kvar. Har haft den mest fantastiska resan någonsin men längtar också efter att komma tillbaka till rutinerna och sätta igång att jobba igen. Och inte minst efter att få träffa min syrra och älskade lilla hund!

Hi guys! Bad update on the blog but internet stopped working the last day on the island and then we have been busy in Kuala Lumpur. We stayed at the fabulous Mandarin Oriental but now we are sitting at the airport and will soon board the plane that will take us one step closer to Stockholm. We land after lunch on Sunday so there is some travel remaining. I’ve had the most amazing trip ever but I also can’t wait to get back to the routine and start working again – and not least my sister and puppy!

IMG_1651

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind