LOVE BOAT

The cheeziness continues…det går ingen direkt nöd på oss här vad gäller romantik haha. Även fast molnen skymde solnedgången på vår ”sunset cruise” igår så var det jäkligt härligt att åka en runda runt ön och samtidigt bli serverade med öl och canapéer…så mysigt!

So the cheeziness continues haha…even though the clouds did cover the sunset on our ”sunset cruise” yesterday, it was pretty damn nice to cruise around the island being served beer and canapés…so cozy!
IMG_1533D204AD93-DA7C-48FA-AEEB-405004480E1C

IMG_1548   IMG_1528

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack så jättemycket! Önskar jag kunde göra allt men om du skulle rekommendera en av behandlingarna, vilken skulle du rekommendera? Helst utan injektion.

  Supertack!

  Loppan 2017-02-08 10:04:51
  Svara
  • Svar på Loppans kommentar.

   Hej igen Loppan! Nu har jag testat Skin Boostern också och jag gillar den verkligen också! Du kan få superfina resultat, framför allt om du gör fler gånger. Det är dock väldigt svårt att veta vad jag skulle rekommendera dig att göra – jag tycker du ska gå till Anna på Kokoro och göra en gratis konsultation för IPL och sen kan du ringa och tala med Elita på Skin Agency. Det är lättare att du förklarar vad du är ute efter för resultat och att experterna får ge sitt utlåtande för vilken behandling som är bäst för just din hud och det resultat du vill ha:) Stort lycka till och kram!!

   Susanne Barnekow 2017-02-15 17:59:31
   Svara
  • Svar på Loppans kommentar.

   Jag ska testa skinboostern utan injektion på måndag så låt mig återkomma efter det 🙂 Kram

   Susanne Barnekow 2017-02-08 11:22:11
   Svara
 • Hej!

  Mer bröllopsfrågor till den supersnygga experten! Nu är det 2 mnd kvar till mitt bröllop och jag känner att jag skulle vilja boosta, strama upp och försöka göra det bästa jag kan av mitt utseende. Har du tips på vad du skulle göra, tänker behandlingar för främst hus men även hår. Vad skulle du göra? Mvh

  Loppan 2017-02-03 09:08:58
  Svara
  • Svar på Loppans kommentar.

   Haha det är bara att peppra på:) Det är ju så individuellt med vad man tycker fungerar men de behandlingar som jag sett mest synliga resultat med är IPL, peeling och skinbooster(om man vågar sig på injektion) Om du gör IPL måste du gå till Anna på Kokoro(http://susannebarnekow.se/2017/01/kokoro/), peeling på Nordiska Kliniken (http://susannebarnekow.se/2016/11/image-skincare/) och skinbooster på Stureplanskliniken(http://susannebarnekow.se/2016/09/another-season-another-skin-booster/). Då får experterna utvärdera hur många behandlingar du hinner med och behöver och sen är det ju så klart en ekonomisk fråga också. Men jag skulle generellt säga att det är bättre att spara och lägga pengarna på något som verkligen funkar än på en vanlig ansiktsbehandling som inte ger några tydliga resultat. Jag ska testa en ny typ av skinbooster som inte kräver några injektioner och som tydligen ska vara kalasbra(http://www.skinagency.se/behandling/infuzion/) men jag ska skriva om den här på bloggen så håll utkik:) Gällande hår så tycker jag att Olaplexbehandling är det som ger bäst resultat – håret blir välsigt friskt och glansigt! Så unna dig en eller till och med två sådana innan för att bygga upp och vårda håret. Det är mina bästa rekommendationer utifrån min tycke och smak:) Lycka till och fortsätt peppra med frågor haha! Kram S

   Susanne Barnekow 2017-02-06 18:40:16
   Svara
 • Hej
  Vad gör ni för att inte gå varann på nerverna, och hur mycket bör man umgås som par? Tycker han dina sönhetsrutiner tar mycket tid mm?
  Tack för en bra blogg ?

  Sanna 2017-02-01 09:40:37
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna,
   Haha det är en bra fråga, vi går nog varandra på nerverna emellanåt men vi tycker väldigt mycket om att umgås med så det är inte något direkt problem för oss. Vi är noga med att göra saker på våra egna håll och inte umgås hela tiden. Det är omöjligt att svara på hur mycket man bör umgås som par då det är otroligt individuellt men jag tror generellt att det kan vara bra om man gör sina egna saker emellanåt men också att man gör roliga saker tillsammans så inte all tid tillbringas framför TVn. Haha nej det tycker han inte, mina skönhetsrutiner tar faktiskt inte så mycket tid:)

   Tack söta du och tack för att du läser:)

   Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-02-06 18:51:22
   Svara
 • […] post LOVE BOAT appeared first on Susanne […]

  LOVE BOAT – BYOU 2017-01-31 09:58:02 http://byou.se/love-boat/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!