WEDDING DAY PART 2

Jag tyckte att själva vigseln gick på ett nafs – och att det faktiskt var ganska mysigt, vilket jag inte alls hade väntat mig… det var så fint att se alla vänner samlade när jag kom in, för att sedan lämnas över till Teddy av min bror vid altaret. Då kändes det som att det bara var han och jag. När vi dansat ut ur kyrkan kändes allt väldigt overkligt och det var mysigt att få krama på våra tärnor och marsalkar innan vi sprang ut och hoppade in i vår bil. Det var väldigt fint när vi kom ut ur kyrkan, för där väntade alla vänner med vackert smattrade tomtebloss och över oss regnade det torkad lavendel. Sen fortsatte resan till Grand Hotell, där gick jag och Teddy och beställde ett glas Champagne i baren och strax därfter kom våra tärnor och marsalkar tillsammans med fotografen. Fotografen hade förberett för fotografering i ett av trapphusen och vi knäppte snabbt av några bilder på hela gänget. Vi stannade lite längre för att ta parbilder men det gick också ganska fort. Sen åkte vi vidare till Gamla Riksarkivet som var utsmyckat precis efter våra önskingar. Det var en sån överväldigande känsla att trippa in där och mötas alla våra vänner och familj som stod i den pampiga trappan! Det kändes som att vi bara hann säga hej snabbt innan vi gick upp och satte oss till bords. Det var så vackert med alla blommor och ljusträd…och nu vet jag inte hur jag ska fortsätta berätta det här haha. Kvällen gick så fort! Det var så mycket kärlek, konfetti, supergod mat, rörande tal och rolig fest och jag är så tacksam för alla som hjälp oss, inte minst min bästa vän Ebba och bror som även ställde upp och var toastmasters – riktigt grymma såna också. Min bror drog bland annat av en saxofontruddelutt mitt i allt och det som avslutade middagen var i alla fall höjdpunkten för mig – Teddy går upp och ska hålla vad jag tror är ett tal, men det visar sig att han sjunger en låt som han tränat på i ett halvår. En av dom finaste kärlekslåtar jag vet, ”Your Song”, och han gjorde det så sjukt bra! Han kan ju inte ens sjunga haha. Jag grät så tårarna sprutade! När vi var helt slut och det inte gick att festa längre satte vi oss i en taxi och åkte till Grand Hotell, där vi tillbringade två nätter innan vi åkte hit till Malaysia. Jag kommer skriva om fler detaljer längre fram och ska så klart visa bilder så fort jag får dem från fotografen! Och fråga på om vad som helst så ska jag göra mitt bästa för att svara:)

IMG_1272IMG_1261 IMG_1242
Var tvungen att knäppa en bild av min vy från middagen…vill bara tillbaka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Susanne,

  Grattis till brøllopet! Din klänning var helt underbar och jag skulle gärna vilja hitta något liknande. Ser att den är køpt på Stockholm Brud & Fest, men vilket märke och modell är det? Bor tyvärr inte i Stockholm.

  Ha en skøn brøllopsresa!

  Carin 2017-02-04 17:26:05
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Hej Carin,

   Tusen tack:) Vad roligt att du tycker det!! Den kommer från Demitrios (http://www.demetriosbride.com/) och modellen heter style 625. Hoppas att du hittar din drömklänning och stort lycka till med bröllopet!! Kram S 🙂

   Susanne Barnekow 2017-02-06 18:04:42
   Svara
 • Hej! Grattis!!!! Såg ditt bröllop swisha förbi i mitt instagramflöde. Vad vacker du var!!! Men kom och tänka på det du skrev om att varken din tärna, eller en nära kompis skulle komma pga sjukdom (som de dessutom visste om redan dagen innan). Jag undrar vad det är för sjukdom som stoppar att man är med under en av sina bästa vänners största dag i livet? Jag gifter mig i sommar och kan inte föreställa mig att någon nära ställer in pga sjukdom om det inte är typ cancer? Eller akut-kräksjuka. Men då vet man väl inte det i förväg? Konstig fråga, tycker bara synd om dig. Ett bröllop till en nära vän (dessutom om man är i ekipaget!) är inte något man missar liksom. Hoppas att det inte tyngde dig på den stora dagen! <3

  e 2017-01-31 20:43:08
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   Hej E!:)
   Vad gullig du är, tusen tack:)
   En av dem låg i influensa(jag vet inte om du haft det själv men att gå på någon typ av tillställning då är inte aktuellt) och den andra hade fått vinterkräksjukan. Självklart hade dom kommit om det funnits någon som helt möjlighet men är man sjuk så är man. Att tillägga vad gäller vinterkräksjukan så är det inte bara sjukdomen i sig som är jobbig utan även smittorisken som är extremt hög. Min tärna hade till exempel slutat kräkas men tog ett väldigt omtänksamt och osjälviskt beslut att inte gå för att inte riskera att smitta oss eller våra gäster. Det hade varit förödande om vi blivit sjuka och inte kommit iväg på vår bröllopsresa. Jag tror det är viktigt att främst se på sitt bröllop som ett firande av din och din respektives kärlek och att saker kan hända då som precis när som helst i livet. Även fast det känns extra tråkigt så klart. Självklart var jag lika ledsen som mina vänner över att de inte kunde komma. Det är bara att hålla tummarna att alla är friska och kan komma men om det tråkigt nog händer så får du fokusera på att det är din och din respektives dag som ni ska njuta av oavsett.:) <3

   Susanne Barnekow 2017-02-01 04:43:56
   Svara
 • Hej!
  Vart kommer din fantastiska klänning ifrån? Jag har kollat en del på nätet men tycker inte det verkar finnas så bra utbud (i Sverige?). Du var hur som helst väldigt vacker 🙂
  Kram Lisa

  Lisa 2017-01-30 20:48:06
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa,

   Den kommer från Stockholm Brud & Fest! Jag letade också en massa(då menar jag att jag lade väääldigt många timmar) på nätet, även på utländska siter, men lyckades faktiskt inte hitta någonting som kändes helt 100%. Så försök ta dig till en butik med stort utbud och tänk på att man altid kan göra justeringar för att få den att bli perfekt:) Det är en helt annan känsla när man får prova klänningen då det oftast ligger ett ganska avancerat hantverk bakom. Jag tycker Stockholm Brud & Fest hade väldigt många fina alternativ.

   Tusen tack söta du, vad glad jag blir:)

   Kram och stort lycka till! <3

   Susanne Barnekow 2017-01-31 09:33:54
   Svara
 • Visst ja, blommor och dekor, vad behöver man gör budget där? Har du några tips för att hålla nere kost aden utan att tulla på kvalitet?

  Loppan 2017-01-30 16:37:24
  Svara
  • Svar på Loppans kommentar.

   Jag är usel på blommor så vi tog hjälp av en florist som heter Christoffers Blommor -jag började med att be om offerter från flera olika företag och när jag hittat den bästa var jag väldigt noga med att skicka mood boards på hur jag ville att blommorna skulle se ut. Tänk också på att priset bör vara annorlunda baserat på vilken typ av blommor du väljer. Vissa sorter är dyrare än andra och man kan även välja att blanda ut med mycket grönt för att få ner priset. Det är också något som jag personligen tycker är väldigt fint! Budgeten är väldigt olika beroende på lokal, antal bord, blomval etc så det är omöljligt för mig att svara på. Men du kommer märka så snart du skickat iväg några offerter – om du vill få ett så korrekt pris som möjligt så skicka med referensbilder även i den:)

   Hoppas jag lyckats svara på dina frågor och stort lycka till med allt!!

   Kram S

   Susanne Barnekow 2017-01-31 09:27:56
   Svara
 • Hej fina du! Så magiskt vacker du var! Ska också gifta mig och har några frågor.

  1. Hur gjorde du med tätnklänningar, fick de fixa själva i bestämd färg eller hade du valt var och en?

  2. Vad är den största lärdomen du gjorde, viktigt att tänka på?

  3. Höll du nått tal?

  Kram

  Loppan 2017-01-30 16:36:26
  Svara
  • Svar på Loppans kommentar.

   Hej Loppan!

   Vad gullig du är, tack:) Vad roligt, grattis!!

   1. Jag hade en färgkod som dom fick följa och sen fick de välja ut precis vilka klänningar de ville enligt den. Det var viktigt för mig att alla kände sig snygga och det kändes då som det enklaste och bästa alternativet.

   2. Att det går sjukt fort på dagen! Se verkligen till att njuta av varje sekund och börja i god tid:) Tänk också på att försöka släppa allt på dagen – man bör ha dubbelkollat viktiga detaljer som tid när chauffören ska hämta och allt annat dagarna före så man slipper oroa sig. Sen kommer inte alla detaljer bli som man tänkt sig ändå men det är bara att försöka koppla bort och njuta ändå!:) Det är nog det viktigaste jag kan komma på nu men jag ska fundera lite mer!

   3. Ja, det gjorde jag:) har en sån talskräck men det var verkligen värt det, jag hade ångrat sönder mig om jag hade hoppat över det. Men jag hade dock sagt till toastmasters att hålla det lite öppet för jag ville inte känna att det skulle förstöra kvällen. Så tog jag det när jag kände mig lite extra självsäker:)

   Susanne Barnekow 2017-01-31 09:19:47
   Svara
 • […] post WEDDING DAY PART 2 appeared first on Susanne […]

  WEDDING DAY PART 2 – BYOU 2017-01-30 09:50:14 http://byou.se/wedding-day-part-2/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!