ANOTHER NIGHT ANOTHER LOOK

Så här såg jag ut igår kväll. Det är så härligt enkelt att göra sig ordning här! Håret nästan löser sig själv, sminket går på ett nafs och sen drar man bara på sig nåt snabbt och lätt. Igår knöt jag upp håret i två slarviga knutar och lät lösa slingor hänga ner runt ansiktet. Som sagt – jag tackar fukten för lockarna i håret haha. Min klänning kommer från Asos, halsband från Emma Israelsson och örhängen från Sophie by Sophie. Nu ska vi snart iväg på en liten båttur där vi ska se solnedgången…mysigt va? Puss så länge

So this is what I looked like last night. It is so wonderfully easy to get dinner ready here! The hair almost does itself, the makeup goes on a flash and then you simply wear something light and easy. Yesterday I clenched the hair into two sloppy knots and let loose loops hang down around my face. As I said before – I thank the humidity for the curls in my hair haha. My dress comes from Asos, necklace from Emma Israelsson and earrings from Sophie by Sophie. Now we’ll soon be off on a sunset cruise… cozy huh? xo

vaca beauty look
IMG_1474 kopiaIMG_1479 double knot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!