Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNINGS

Häromdagen vaknade jag strax innan fem på morgonen och kunde inte somna om…så jag smög ut i badrummet och tappade upp ett bad och öppnade fönstrena ut mot havet. Det var alldeles magiskt att ligga och plaska samtidigt som jag tittade på en vacker soluppgång och lyssnade till hur djuren i skogen vaknade.

The other day I woke up just before five in the morning and could not go back to sleep… so I sneaked out in the bathroom and poured myself a bath and opened the windows facing the sea. It was just magical to bathe and watch the sunrise and hear the animals waking up in the forest.

malaysia pangkor laut EDDBAD84-4898-4D2F-8954-07274512D386 mornings IMG_1383 2 pangkor laut

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!