Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PARADISE BEACH

Jag lever haha! Vi har det bara så jäkla underbart här och jag passar på att njuta så mycket det bara går. Igår låg vi på Emerald Beach som ligger på andra sidan ön, man åker vanligtvis shuttle dit men vi tog en svetting promenad – på vägen hittade vi några apor i träden som åt bär – dom syns väldigt dåligt på bilden men om ni letar hittar ni haha. Vi åkte faktiskt tillbaka dit på kvällen också för en privat, bachelorinspirerad middag på stranden – som faktiskt var min morgongåva till Teddy. Jag ska visa dom supertöntiga bilderna därifrån sen haha men det var sjukt mysigt, lite konstigt med jättegod mat.

I’m alive haha! It’s just so darn wonderful here and I’m taking the opportunity to enjoy every moment as much as possible. Yesterday we were at Emerald Beach which is on the other side of the island, you usually use the shuttle to get there but we took a sweaty walk – on the road we found some monkeys in the trees that was feasting on berries – they are very hard to find in the image, but if you look hard enough you will find them haha . We actually went back to the beach in the evening for a private, bachelor inspired dinner – which actually was my wedding gift to Teddy. I’ll show you some super cheesy pictures later but it was so cozy, a bit strange and with super yummy food.

pankor laut malaysia IMG_1386IMG_1354 emerald beach monkeysparadise

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!