Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DINNER LOOK

Så här såg jag ut häromkvällen. Shorts från Asos.com, top från Ellos, örhängen och armband från Sophie by Sophie. Det är så sjukt med håret här för fukten gör det så lockigt att jag inte behöver använda locktång – så nice!

This is what I looked like the other night. Shorts from Asos.com, top from Ellos, earrings and bracelet from Sophie by Sophie. It’s so sick with my hair here, the humidity makes it so curly which means that I don’t need to use a curling iron – so nice!

dinner look

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!