Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING DAY PART1

Jag tänkte dela upp bröllopsdagen i olika delar så det inte blir så tungt att läsa…och börjar med förberedelserna!

Dagen började med att jag och min syster tog en promenad med hunden och köpte lite frukost….jag kunde knappt sova på hela natten, trots tre sömnpiller, så var ganska trött haha.
Vi var hemma i vår lägenhet för att jag kände att jag ville normalisera situationen så att jag inte blev så nervös(det gick ändå sådär haha). Sen myste vi lite och förberedde inför att alla skulle komma, jag hade ordnat med lite olika typer av snacks – nötter, kex, grönsakstavar och hummus plus att jag dukat upp en buffé av makeup och olika ansiktsmasker. Vid 11-tiden på förmiddagen kom Gabbi och hennes gulliga kollega från Bangerhead och satte igång med två av mina tärnors hår, under tiden varvade jag 4 olika ansiktsmasker och försökte ta det lugnt. Vid 13 kom min kollega Helena Johnsson på Plaza Kvinna för att göra sminket på mina tärnor(jag gjorde mitt själv) och alla blev så himla nöjda, kan verkligen rekommendera henne! Jag tror att vi började med mitt hår vid 12.30 ungefär och sen tog jag en kort paus för att gå ut med hunden. Sen vet jag inte riktigt vad som hände med tiden, jag satt och sminkade mig samtidigt som Gabbi fixade mitt hår och sen var klockan plötsligt 20 min innan vi skulle åka kl16 – då hade jag inte hunnit kolla min sminkning, ta på min klänningen eller packa väskan haha. En rekommendation till alla blivande brudar är att sikta på att vara klara minst 45min innan – det kommer ändå bli tight! Sen stressade vi ut och hoppade in i en taxi – helt enligt tidschemat… men det var bara det att vi möttes av polisavspärrningar när vi nästan kommit fram till kyrkan..Först fick vi åka en omväg för att mötas av ännu en avspärrning och poliser som vägrade låta oss köra fram trots att demonstrationen var slut – då bestämde jag att vi skulle gå sista biten. Så ganska sent sprang vi in kyrkan och mötte min bror som skulle lämna över mig – och sen drog vigseln igång! Det var så stort att gå in i kyrkan men jag tror att vår lilla promenad i kombination med att jag fick träffa Teddy fick mig att bli lite lugnare när jag väl kommit fram till altaret…

wedding details wedding details 2Mina skor kommer från River Island, kronan från en butik på Etsy som heter LAmei och halsbandet kommer från Emma Israelsson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!