Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALLELUJA

Hej på er! Nu ligger vi i sängen i vår havsvilla på Pangkor Laut Resort i Malaysia och har precis avslutat 1,5h massage. Det är så galet vackert och tropiskt här och jag har redan hunnit träffa på en massa häftiga djur sen vi kom igår kväll. Klockan är snart 17 här nu så vi ligger ganska långt före i tid…på bilden ser ni mina nya kompisar! Jag ska så klart knäppa av fler bilder efter hand…och sen ska jag berätta om hur fantastiskt vår bröllopsdag var – så magisk!! Lite ledsen att det är över nu haha.

Hi guys! Now we are laying on the bed in our sea villa on Pangkor Laut Resort in Malaysia, and has just finished 1,5h massage. It’s so crazy beautiful and tropical here and I’ve already met a lot of cool animals since we arrived last night. It’s almost 5pm here right now so we are quite far ahead in time… here’s a pictures with two of my new friends…I’ll soon tell you how amazing our wedding day was – so magical!! A bit sad that it’s all over now haha.

IMG_1289

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!