Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HONEYMOON

Kommer inte ihåg om jag berättat för er var vi ska åka på bröllopsresa? Den går i alla fall till Malaysia och Kuala Lumpur – därifrån åker vi vidare till paradisön Pangkor Laut men avslutar med två dagar i Kuala Lumpur innan vi åker hem igen. Vi flyger på måndag, är borta i hela två veckor och det ska bli så galet härligt! Jag kommer antagligen få lite trist emellanåt och då kommer jag uppdatera bloggen så klart haha.

Can’t remember if I told you where we’re going on our honeymoon? In any case we are going to Malaysia and Kuala Lumpur – from there we go to the paradise island Pangkor Laut but we finish with two days in Kuala Lumpur before we go back home. We fly on Monday, and will be gone for two whole weeks and it’s going to be so nice! I will probably get a bit bored at times and then I will of course make sure to update the blog haha.

bg1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Susanne!
  Såg precis bild på dig från bröllopet, du var så vacker! Måste fråga vart den vackra kronan kommer ifrån? Helt underbart fin!

  Kram
  Andrea

  Andrea 2017-01-23 21:00:43
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Hej Andrea och förlåt för sent svar!

   Tusen tack söta du! 🙂 Den kommer från en shop på Etsy som heter LAmei – dom har helt fantastiska kronor till jättebra priser. Skeppar från Canada dock så man får betala tull. Här hittar du den: https://www.etsy.com/shop/LAmei?section_id=15172782

   Kram S

   Susanne Barnekow 2017-02-06 20:05:13
   Svara
 • Hej! Såg ditt bröllop swisha förbi i mitt instagramflöde. Vad vacker du var!!! Men kom och tänka på det du skrev om att varken din tärna, eller en nära kompis skulle komma pga sjukdom (som de dessutom visste om redan dagen innan). Jag undrar vad det är för sjukdom som stoppar att man är med under en av sina bästa vänners största dag i livet? Jag gifter mig i sommar och kan inte föreställa mig att någon nära ställer in pga sjukdom om det inte är typ cancer? Eller akut-kräksjuka. Men då vet man väl inte det i förväg? Konstig fråga, tycker bara synd om dig. Ett bröllop till en nära vän (dessutom om man är i ekipaget!) är inte något man missar liksom. Hoppas att det inte tyngde dig på den stora dagen! <3

  E 2017-01-22 19:55:46
  Svara
 • […] post HONEYMOON appeared first on Susanne […]

  HONEYMOON – BYOU 2017-01-22 13:54:23 http://byou.se/honeymoon/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!