Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MASK AND APPLICATOR

Jag måste bara få rekommendera den här nattmasken! Den kommer från Paulas Choice och heter Radiance Renewal Mask. Den gör huden mjuk, plumpad och lysterrik. Den ska även förbättra hudstrukturen och jämna ut hudtonen, samt verka lugnande på känslig hud. Sen innehåller den även niacinamid som behandlar rynkor och har en porsammandragande effekt. Jag älskar Skincitys nya maskapplikator som ni ser på bilden, den har inte kommit upp på hemsidan än men ni kan hitta den där inom kort – det går snabbare att applicera masken och det känns mer hygieniskt. Masken kostar 429kr ni hittar den här(klick!).

I just have to recommend this night mask! It comes from Paula’s Choice and is called Radiance Renewal Mask. It makes the skin soft, plumped with glow. It will also improve skin texture and even out skin tone, as well work calming on sensitive skin. Then it also contains niacinamide that treat wrinkles and has an astringent effect. I love Skin City’s new mask applicator as you can see in the picture, it hasn’t yet come up on the homepage but you can find it there shortly – it makes the mask quicker to apply and feels more hygienic.

Paulas Choice

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind