Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASHES

Nu var jag faktiskt och gjorde fransförlängning inför bröllopet! Det var ju ett tag sen jag gjorde det för att det slet ner mina naturliga fransar ganska mycket. Men nu kände jag att det var värt det för en gång och att det är underbart att slippa oroa sig över rinnande mascara på bröllopsdagen och man kan räkna med betydligt snyggare mornar på bröllopsresan haha. Jag vågar bara gå till Tifony på Bangerhead – hon använder Silk lashes som är väldigt tunna och hon gör väldigt naturliga fransar. Nu lade vi lite extra krut på dem i och med att det ska vara till bröllopet – annars hade jag kört lite kortare. Men visst är dom fina?

I actually did eyelash extensions for my wedding! It was a while since I did it last time because it ripped down my own lashes pretty much. But now I felt it was worth it once and it’s wonderful to not having to worry about running mascara on the wedding day and you can expect much better looking mornings on your honeymoon haha. I only dare to visit Tifony at Bangerhead – she uses silk lashes that are very thin and she makes them look very natural. Now, we gave them a little extra effect for the weddingotherwise I would have gone a little shorter. But don’t they look nice?

IMG_1214
Haha min lilla mamma i bakgrunden.

IMG_1219 silk lashes

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind