Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OH MY

Hej på er! Alltså sån jäkla bröllopsstress…utöver alla saker att fixa så blir det ju alltid sista-minuten eldar att släcka. En jätte tråkig grej är att min tärna blivit sjuk och kan inte vara med imorrn – det är så sorgligt och jag kommer sakna henne enormt mycket. Plus att en av mina nära vänner också blivit sjuk…:( men jag försöker tänka att vi får planera in en ”efterbröllopsmiddag” när vi kommer hem från vår resa. Jävla sjukdomar! Men nu tänkte jag ut och springa en kort sväng och bara rensa huvudet och försöka komma ner i varv lite. Sen smäller det imorgon! Jag ska försöka uppdatera bloggen så bra jag kan och kommer ta massa bilder som jag kan lägga upp i efterhand. Puss så länge

IMG_0316

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!