Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESTOCK

Nu har jag fyllt på med några av mina basprodukter som tagit slut inför bröllopet. Att färga bryn och fransar är ett måste och när jag gör det använder jag Refectocils produkter. Jag har kvar färg i nyansen brun – en liten tub kostar bara 69kr och räcker en evighet. Här(klick!) hittar ni den och man måste även köpa aktiveringsvätskan som ni ser på bilden, den hittar ni här(klick!). Nu köpte jag även ett litet gäng borstar som underlättar appliceringen, här(klick!). Och sen har vi en av mina favoritfoundations från GloMinerals – jag använder den dock inte som min grundfoundation utan har en lite ljusare nyans som jag applicerar ovanpå min vanliga mineralfoundation(från Idun Minerals) där jag vill bättre på, matta ner och ljusa upp. Det är den jag använder under dagen när jag vill piffa upp basen och den MÅSTE finnas i min sminkväska haha. Här(klick!) hittar ni den och nyansen jag använder heter Golden Light.

Now I restocked some of my basic products that I’ve run out of before the wedding. It’s a must to color my brows and lashes and when I do, I use Refectocils products. I still have the color in stock in the shade brown – a small tube costs just 69kr and lasts an eternity. You also need to purchase the activation liquid as you can see in the picture. Now I also bought a small bunch of brushes that makes he application much easier. And then we have one of my favorite foundations from GloMinerals – I don’t use it as my basic foundation but I have a slightly lighter shade that I apply on top of my usual mineral foundation (from Idun Minerals) where I want to better up, matte down and lighten up. It’s this one I use during the day when I want to boost my base and I need to have it in my makeup bag haha. The shade I use is called Golden Light.

IMG_1184wedding prep

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!