Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYSSNA!

Nu ligger min intervju i Nordic Feels podd ute! Jag berättar bland annat om mina budgetfavoriter, skönhetstips och lite om min bröllopslook. Jag har inte hört avsnittet själv än så jag vet inte hur det låter – jag kommer ihåg att jag inte uttryckte mig och använde ord som jag inte brukar göra haha men det är sånt som händer när man blir lite nervös, eller hur? Ni hittar avsnittet här(klick!).

IMG_0799

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Lyssnade på podden och undrar vilka hudvårdsprodukter du använder? Söker efter en naturlig och bra fuktkräm som inte har massa onödigt i sig och som inte täpper till porer, har tyvärr problem med att få finnar ibland…
  stort tack för svar och lycka till med bröllopet 🙂

  Matilda 2017-01-20 16:09:22
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda och förlåt för sent svar!
   Jag byter hela tiden men jag använder en retinolkräm från Medik8 som jag skrev om idag på bloggen och sen växlar jag mellan olika fuktkrämer. Jag skulle verkligen rekommendera att du kikar på Paulas Choice – det är väldigt rena produkter som fokuserar på att balansera huden. Dom finns på Skincity och där kan du även göra ett hudtest som är jättebra! Då svarar man på en massa frågor och sen får du rekommendationer på produkter som passar just din hud. https://skincity.se/sv/advice

   Lycka till:)

   kram S

   Susanne Barnekow 2017-02-06 18:45:38
   Svara
 • […] post LYSSNA! appeared first on Susanne […]

  LYSSNA! – BYOU 2017-01-18 09:08:07 http://byou.se/lyssna/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!