Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COUNTDOWN

Aaaaah nu är det bara fem dagar kvar!!!! Börjar bli riktigt nervis nu. Idag sitter jag på redaktionen hela dagen och måste lämna det sista innan bröllop och resa. Min dag imorgon är helt sjuk haha, jag vet inte hur jag ska hinna springa mellan allt, men det är ju samtidigt så kul och nu råkade det bli så att alla bröllopsbehandlingar hamnade på samma dag. Ska bland annat till Frida Selkirk och fixa händer och fötter, sätta i Hairtallk Extentions som inte hade hunnit komma in när jag var på Bangerhead i fredags, göra en IPL behandling hos Anna på Kokoro, ha genomgång i kyrkan med prästen och sen ska jag träna på kvällen. Och hinna jobba emellan. Men jag vet att det är en väldigt lyxig stress:)

Aaaaah now it’s only five days left!!!! Getting really nervous now. Today I’m working at the magazine all day and have to leave the last material before the wedding and travel. My day tomorrow is totally sick haha, I don’t know how make it between the appointments, but it’s also so much fun and now it just happened that all my treatments ended up on the same day. I’m going to Frida Selkirk to do my hands and feet, put in Hairtallk Extentions which hadn’t arrived when I was at Bangerhead Friday, do an IPL treatment with Anna at Kokoro, have rehearsal in the church with the priest and then I have bionic work out in the evening. And then I have to make time to work in between. But I know it’s a very luxurious stress:)
IMG_1119

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!