Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEST LIPBALM

Jag vet att det här nästan är lite för dyrt och lyxigt att skriva om haha. MEN om du gillar läppbalsam så bör du verkligen fortsätta läsa…det här balsamet från La Mer är nämligen det bästa jag någonsin testat. Det är sammetlent, krämigt med en subtil hint av mint – och smakar lite sött. Jag är helt beroende! Priset är ruskigt dyrt – ungefär 550kr – perfekt att unna sig till ett speciellt tillfälle, som sitt bröllop till exempel:)

I know that this is almost a little bit too expensive and luxurious to write about haha. But if you like lip balm, you should really keep on reading… this one from La Mer is in fact the best I’ve ever tried. It’s velvety, creamy with a subtle hint of mint – and tastes sweet. I’m totally addicted! The price is terrible expensive – about 550sek – perfect to treat your selves to a special occasion, as your wedding for example🙂
la mer lipbalm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!