Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP DUO

Jag gillar verkligen Tromborgs läppennor – dom är krämiga men ändå ganska hårda vilket gör att det är lätt att få till en skarp kant. Min favorit är Poetic, som är den brunare nyansen, och nu märkte jag att den var galet fin att kombinera med Fresh. Då har jag den mörkare i kanterna och fadear ut den med den ljusare mot mitten. Sen avslutar jag med lite läppbalsam för att mjuka upp läppen. Fick inte riktigt fram på bilderna hur fint det är IRL men jag intygar;)

I really like Tromborgs lip liners – they are creamy but still quite hard, which makes it easier to create a sharp edge. My favorite is called Poetic, the darker one, and now I noticed that it’s really pretty to combine with Fresh. Then I use the darker for framing and fade in the lighter one towards the center. Then I finish with some lip balm to soften up the lips. Didn’t really capture how nice it looks IRL in the pictures but I can certify😉

lipliner poetictromborg f

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • I like it! Påminner mig om att jag borde köpa en ny läppenna och läppftift. Gått runt med bara gloss alldeles för länge.

    Annika 2017-01-13 14:29:31
    Svara
  • […] post LIP DUO appeared first on Susanne […]

    LIP DUO – BYOU 2017-01-13 13:52:55 http://byou.se/lip-duo/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!