Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOKORO

Igår var jag och hälsade på hos bästa Anna Welander som precis flyttat sin skönhetsklinik Perfect Clinic – till urmysiga Kokoro på Nybrogatan 7. Man går upp en trappa från gatan och sen det är som att kliva in i en sekelskiftesvåning. Så mysigt och fräscht och Anna är så jäkla härlig och duktig! Vi ska göra en IPL behandling på tisdag nästa vecka för att göra en sista boost inför bröllopet. Anna gör i dagsläget filler- och botoxbehandlingar, IPL och needle Pen och här(klick!) hittar ni hemsidan!

28d6bcbf-4924-48b2-8f72-b1be6272a790 anna-welander2 kokoro

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!