Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLEMISH DOTS

Ja alla har vi problem med finnar ibland. Eller hur? Jag har det ganska ofta haha.
Jag har många sätt att ta död på dem, masker, lotions, serums etc som alla funkar väldigt bra men nu har jag hittat en ny och annorlunda produkt. Den heter Blemish Clear Dots och kommer från Peter Thomas Roth. Det är genomskinliga små plåster som man sätter över finnen. Bäst är att använda på kvällen men jag tycker att dom är tillräckligt diskreta att ha även på dagen om det skulle behövas. Det dödar inte dom värsta men jag har märkt att om jag använder ett när jag har en på gång eller när den är väg att läka så försvinner den mycket snabbare. Plåstrena gör att spridningen av bakterier kontrolleras och det är med hjälp av Tea Tree olja och salicylsyra som den elimineras och läks ut. Finns bland annat att köpa här(klick!). Bra va!?

Well, we all have problems with breakouts occasionally. Right? I have it quite often haha. I have many ways to kill them, masks, lotions, serums, etc. which all works very well, but now I’ve found a new and different product. It’s called Blemish Clear Dots and comes from Peter Thomas Roth. It’s clear small patches that you put over the pimple. It is best to use in the evening but I think they are discreet enough to wear even over the day if needed. It doesn’t kill the worst kinds(what does haha)but I have noticed that if I use one when its about to break out or when it’s about to disappear it goes away much faster. The patches keeps the spread of bacteria in check and tea tree oil and salicylic acid eliminates it and makes it heals out. 

9b04a5e5-0ece-46a5-a036-4a3f4c4a223d img_1069

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!