Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YUM YUM

Det är så jäkla mycket att göra nu och med bara 12 dagar kvar till bröllopet är det hårdträning och strikt diet som gäller. När det är stressigt och vi inte orkar laga mat…men ändå vill äta någorlunda hälsosamt så brukar vi beställa från Beirut Café genom Foodora. Kolgrillade kycklingspett, hummus & sallad. Jag brukar även ta en morot eller sötpotatis och dippa i hummusen – så underbart mumsigt!

There’s so much to do now and with only 12 days left until the wedding, I work out a lot and go on a pretty strict diet. When it’s stressful and we just cannot be bothered to cook dinner… but still want to eat reasonably healthy, we usually order from Beirut Café through Foodora. Charcoal-grilled chicken skewers, hummus and salad. I usually also take a carrot or sweet potato and dip in the hummus – so yummy!

img_0681

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!