Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FITTING

Tjoohuu, i förmiddags var jag och hos Emelie som ska hjälpa mig att justera min bröllopsklänning. Det var lite småsaker att fixa men behövde inte ta något på längden vilket var väldigt skönt. Det är en liten detalj i bysten(den är för stor) som kanske inte kommer bli helt perfekt men jag tror det kommer bli fint ändå. Jag trivs väldigt bra i den och gillar den verkligen! Längtar så tills jag får visa er allt:) Ni kan gå in och kika på Emelies instagram här @bredbacka.

Tjoohuu, this morning I visited Emelie, who’s going to help me adjust my wedding dress. There are some small things to fix but we didn’t have to take away anything on the length, which is very nice. It’s a small detail in the bust (it is too large) that may not end up perfectly, but I think it’s going to look pretty anyway. I feel really comfortable in it! Longing so until I can show you all 🙂 You can check out Emilie’s Instagram account here @bredbacka.

img_1015

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind