Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NAILS, NAILS, NAILS

Så jäkla svårt att få till bra bilder i det här mörkret men tänkte att jag visar upp mina naglar ändå. Jag var ju på Linda Vista igår och med tanke på att det ändå är ett par veckor kvar så testade vi att göra gel polish(även fast det inte riktigt brukar hålla på mig). Jag kunde inte få någon av designerna jag visade upp igår för det var tydligen svårt att få till med den tekniken. Jag tycker dom här blev enkla och fina – mjölkigt rosa med lite skimmer – men tror kanske att jag skulle vilja köra på ombrevarinten och då måste jag gå på gel istället. Vill nog ändå göra något som är lite utöver det vanliga! Nu är ju mina naglar ganska korta så det kommer ju bli finare automatiskt när de blir lite längre. Hur tycker ni att jag ska göra?!

 
So hard to get good pictures in this darkness but I thought I would show you my nails anyway. Given that it’s still a few weeks away we tested gel polish (even though it usually don’t work that well on me). I couldn’t get any of the designs I showed up yesterday, it was apparently difficult to do it with the technology used. I find these simple and nice – milky pink with a bit of shimmer – but think maybe I’d like to go with the white ombre and then I have to go with gel instead. I think I want to do something that’s a little out of the ordinary! Now of course my nails are fairly short and it will of course look better automatically when they become a little longer. What would you guys do?!

 

img_1034

nails

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!