Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKET VÄDER

Kan inte förklara hur härligt det är att vara hemma och få sova i sin egen säng. Och ha sin garderob och allt jag behöver för att kunna jobba. Ett litet plus är ju att vi möttes av ett riktigt vinterlandskap när vi kom fram igårkväll – så jäkla fint! Bilden är från vår innergård. 

Cannot explain how wonderful it is to be home and sleep in my own bed. And to have my wardrobe and all things I need to work. A small plus is that we were welcomed by a beautiful winter wonderland when we arrived last night – so nice!

img_1007

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!