Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOING HOME

Idag åker vi hem till Stockholm! Det ska bli så jäkla skönt att komma hem till sitt eget hem, rutiner och bra uppkoppling. Fy fasen vad segt det är när man inte har normal tillgång att surfa. Och jävla Telenor som tar så sjukt mycket betalt för det – det borde vara fri tillgång för alla kunder. Anyways, jag uppdaterar bloggen igen imorgon när jag är tillbaka i stan för här finns verkligen inget mer bloggmaterial haha. Imorgon har jag en massa spännande inbokat, bland annat ska jag gå och fixa mina naglar för att se vad jag ska ha på bröllopet! Puss o kram så länge.

Today we’re going back to Stockholm! It’s going to be so nice to get back to my own home, routines and a good internet connection. I will update the blog again tomorrow when I am back in town because there’s really no more blog material left here haha. Tomorrow I have some exciting things booked, among other things, I’m going to get my nails done to see what I want to wear at the wedding! Kisses and love.

img_0995

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind