Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY LOOK

Jag tänkte ju att jag skulle göra något lite extra på nyårsafton men sen kom jag på att jag inte tagit med med något av mitt festsmink haha. Så det blev inte så annorlunda ifrån vad jag brukar bära men här har ni i alla fall produkterna jag använt!

BAS: Idun Minerals concealer och mineralfoundation // Highlighter, rouge och contouring från LH Cosmetics palette.
ÖGON: Basskugga och highlighter från LH Cosmetics Palette(”cigar” och ”zwicky”) // ögonskugga i nyansen Indian Summer från Maria Åkerberg // bronzig eyeliner från 3ina comstics i nyansen 506 // cremefärgad liner från Nyx // mascara och mascaraprimer från Code.
BRYN: penna från The BrowGal // några streck med Eyebrow Fine Liner från Viva La Diva i nyansen ”solo” // bryngel från BrowFood.
LÄPPAR: ögonpenna från Lancome i nyansen Bordeaux Corrsé(jag älskar nyansen och gillar när den är lite extra hård i konsistensen).

img_0959makeup img_0961-kopiaimg_0957

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!