Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYÅRSNAGLAR

Jag är ju ingen fena på att fixa mina naglar direkt – så det måste vara enkelt för mig. Men måste alltid ha något på naglarna för att dom inte ska skiva sig och gå av. Jag har kommit på att glittrigt nagelack är riktigt bra – det är lätt att bara ”fylla på” och de små glitterkornen bygger en extra styrka till nageln. Det här är min absoluta favorit just nu och det kommer passa perfekt till ikväll! Det kommer från Isa Dora och heter Holographic Nails – i nyansen Silver Bling. Även supersnyggt att ha ovanpå ett annat lack och det ger bra med glitter. På mina naglar har jag två lager och det är finare i verkligheten än på bilderna. Superenkelt och jättesnyggt! När jag försöker hitta det på nätet nu ser jag att det inte bara är jag som älskar det – det är nämligen slutsålt på flera ställen. Men hittade det här(klick!).

 

09fd3ada-0922-4a4d-83b3-7ca58f45fe5aimg_0915 holographic-nails

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!