Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAKUUM

Hej på er! Hur har ni det? Det är ett sånt vakuum att vara i Båstad nu. Syskonen har åkt, vädret är grått och trist och uppkopplingen dålig. Ska springa iväg till gymmet nu, sen ut med hunden och i eftermiddag ska vi till vårdcentralen och ta vaccin och jag ska även tala med en läkare gällande tabletterna som jag skulle skjuta upp min mens med – jag kan säga att det inte riktigt gått som planerat haha, men jag berättar mer om det senare.

Hi guys! How are you doing? It’s like being in a vacuum here in Båstad right now. The siblings are gone, the weather is gray and dreary and the internet connection is bad. Will run off to the gym now, take a walk with the dog and in the afternoon we will go to the health center for vaccine shots and I shall also speak with a doctor regarding the pills that was supposed to postpone my period – I can say that it has not really gone as planned haha, but I will tell you more about that later.

img_0820

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!